AV Tech Hungária Kft

professzionális faipari felületkezelő anyagok

Cégbemutató

Vállalkozásunk faipari felületkezelő  anyagokat  importál és forgalmaz már hosszú évek óta a faipari szakemberek  legnagyobb  megelégedettségére.
Cégünk szakmai előélete hosszú évekre vezethető vissza, kollégáink jól képzett szakemberek, akik bel- ill külföldi gyártók által szervezett szakmai képzéseken szerezték tapasztalataikat , amiket mi is ingyenes szakmai előadásokkal, bemutatókkal adunk át a bennünk bízó szakembereknek, vállalkozásoknak .
Az általunk forgalmazott termékpaletta teljes mértékben lefedi a faiparban támasztott igényeket, legyen szó beltéri vagy kültéri felhasználásról, oldószeres vagy vizes bázisú termékekről.
Vevőink jelentős részét a faipari vállalkozások teszik ki, de a lakosság körében is egyre népszerűbbek az általunk forgalmazott ipari minőségű termékek.
Üzletünk napjainkra a régió meghatározó faipari üzletévé nőtte ki magát, sok-sok elégedett vevővel.
Az általunk Magyarországon képviselt cégek magas minőségi követelményeknek megfelelő termékeket gyártanak, értékesítenek az Európai Unióban és azon kívül,  vevőik legnagyobb megelégedésére.
Ezen cégek felsorolása:
  • Astra Vernici S.R.L.
    1951 óta családi vállalkozáskén gyártja kiváló ár-érték arányú felületkezelő anyagait, elsősorban a professzionális faipari felhasználóknak.
  • CD-Color Gmbh.
    A DÖRKEN cégcsoport leányvállalata, magas minőségű kül- és beltéri anyagok profi felhasználók és lakossági ügyfelek részére. / Az építőiparban teljes mértékű lefedettség: vakolatok, kül- ill. beltéri festékek , faipari felületkezelő anyagok, fóliák, e.t.c. /
  • OLI-Lacke Gmbh.
    Elsősorban beltéri felületkezelő anyagok / PUR. Acryl és vizes lakkok , OLI-Naturatermékek : olajok ,waxok ,e.t.c./